Sepsi a fost învinsă, aseară, la Sfântu Gheorghe, de Djurgarden (Suedia), 1-3, într-o partidă care a contat pentru turul 3 preliminar al Conference League, scrie DigiSport.

După ce a avut un start de seszon foarte bun, în care a învins-o chiar pe campioana CFR Cluj, în Supercupă, Sepsi începe să piardă din turație. Partida din turul 3 preliminar cu suedezii de la Djurgarden a început cu două goluri ale oaspeților marcate în primele 31 de minute.

Mai întâi, un penalty făcut de Mario Rondon a fost fructificat de atacantul Edvardsen, care cu doar un minut înainte ratase o șansă uriașă, unu contra unu cu Roland Niczuly. O fază excelentă a celor de la Djurgarden a dublat avantajul nordicilor. O minge peste apărarea lui Sepsi l-a găsit pe fundașul dreapta Johansson, care a retrimis cu capul în careu, de unde Joel Asoro a înscris din doar câțiva metri. 

După pauză, același Asoro a reușit o fază superbă și a pătruns din partea dreaptă către interior, de unde a șutat cu stângul fără șanse pentru portarul gazdelor.

Suedezii au scăzut ritmul și le-au permis celor de la Sepsi să intre în joc. Cosmin Matei a lovit bara în minutul 57, iar Cătălin Golofca a fost blocat de Windall.

În cele din urmă, jucătorii români de la Sepsi au reușit să marcheze în minutul 79, când Tudorie a scos un penalty pe care tot el l-a și transformat.

Partida retur urmează să se joace pe 11 august, iar șansele celor de la Sepsi sunt minime.

Foto: Facebook / Sepsi OSK