Sepsi OSK a remizat cu Academica Clinceni, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal, un meci jucat sâmbătă, în deplasare, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Scorul a fost deschis în minutul 24 de gazde, cu un gol marcat din penalty de mijlocașul Eugeniu Cebotaru, însă a fost egalat în minutul 36 de Goran Karanovic care a înscris cu călcâiul.

Antrenorul László Csaba a declarat că meciului i-a lipsit creativitatea și că jocul a fost foarte slab, în condițiile în care Sepsi a fost în avantaj în ultimele 15 de minute ale partidei, după ce, cu un cartonaș galben încasat în prima repriză, Florin Achim a fost trimis la vestiare în minutul 75 pentru că a încercat să lovească mingea la o lovitură liberă a covăsnenilor.

„Nivelul jocului a fost foarte slab, vorbesc despre echipa mea, am așteptat puțin mai mult. În ultimele 20 de minute am avut un om în plus și trebuia să ne folosim de avantaj și să creăm mai multe ocazii. Nu spun că trebuie să câștigi dacă adversarul joacă cu doar 10 jucători, dar aștepți puțin mai mult de la echipă. Am pierdut două puncte dar am câștigat unul, nu am pierdut jocul. Am avut foarte mulți jucători în ofensivă, dar meciului i-a lipsit ceva, i-a lipsit puțin creativitatea”, a spus László Csaba.

Antrenorul a criticat și calitatea slabă a terenului de pe Stadionul Marin Anastasovici.

„Eu cred că cei care s-au uitat la meci au văzut calitatea terenului (…) Suntem în Divizia A și ar trebui să ne gândim puțin și la asta. Vrem să le arătăm tuturor că și campionatul nostru are calitate, doar că jocul ăsta nu a avut calitatea pe care ar fi trebui să o aibă, și asta nu pentru că jucătorii au fost slabi”, a mai spus László Csaba.

Este al 6-lea egal în 7 meciuri jucate pentru Sepsi, care rămâne în continuare neînvinsă în campionat, cu 9 puncte, și fiind clasată pe locul 7.

Articolul precedentȘarpe între roșii la Kaufland Sfântu Gheorghe. OPC a amendat magazinul cu 10.000 lei
Articolul următorVernisaj de artă plastică la Centrul de Cultură Arcuş