Conducerea clubului Sepsi OSK a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a ajuns la un acord cu László Csaba pentru postul de antrenor principal.

În vârstă de 55 de ani, László Csaba a semnat un contract valabil pe un an cu clubul din Sfântu Gheorghe, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Născut la Odorheiu Secuiesc, László Csaba a părăsit România în 1985, iar în străinătate a mai coordonat, ca antrenor principal, echipe din Scoţia (Dundee United, Heart of Midlothian), Ungaria (Ferencváros, MTK Budapesta), Belgia (Charleroi) şi Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalelor Ugandei şi Lituaniei, şi secundul lui Lothar Matthäus la naţionala Ungariei.

La Sepsi, László Csaba are ca obiectiv cel puţin egalarea performanţei din acest sezon, când clubul s-a calificat în play-off-ul Ligii 1.

Vezi AICI video cu conferinţa de presă.

Patronul echipei Sepsi OSK, Dioszegi Laszlo, a declarat că iniţial a avut în vedere o listă cu 13 antrenori pe care şi i-ar fi dorit la Sfântu Gheorghe.

„Am avut trei săptămâni ca să ne gândim bine, să facem o alegere bună pentru funcția de antrenor. Am avut o listă cu 13 antrenori, după părerea mea, cei mai buni 13 antrenori din momentul de față din România. Am contactat foarte mulți dintre ei, pe unii nu i-am putut aduce pentru că au contracte. Dar începând de astăzi avem un nou antrenor, care a lucrat la echipe mari din Europa”, a spus Dioszegi Laszlo refereindu-se la Laszlo Csaba.

Conducerea echipei a mai spus că a început lucrările la stadionul din Sfântu Gheorghe pentru încălzirea gazonului, dar şi că din sezonul următor Sepsi va avea o echipă secundă în Liga a 3-a.

Articolul precedent12 intervenţii ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Balvanyos
Articolul următorVIDEO. Antal Árpád are o explicaţie pentru voturile UDMR în judeţele „româneşti”: simpatia oamenilor pentru Viktor Orbán