Fundația Roy Chowdhury-Mikes din Zăbala strânge fonduri pentru reconstruirea casei praohiale din Bixad, care la începutul lunii februarie a fost distrusă într-un incendiu izbucnit din cauza unui coș de fum.

În dimineața zilei de 3 februarie, pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul casei parohiale din localitatea Bixad. Flăcările au ars acoperişul și planșeul casei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, iar bunurile depozitate în interior au fost distruse.

„În urmă cu câteva zile o instituție definitorie pentru comunitatea noastră a suferit pagube importante. Prin donațiile noastre putem ajuta la recontrucția parohiei din Bixad! Contul bancar la care se pot vira donațiile: RO46 RNCB 0124 0380 1796 0001; CIF 11146886; BCR, Sfântu Gheorghe. Cea mai mică sumă donată poate fi un ajutor uriaș!”, au transmis reprezentanții Fundației Roy Chowdhury-Mikes.

Pompierii au stabilit că incendiul de la sfârșitul săptămânii trecute a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

 

 

Articolul precedentLiceele covăsnene se pot înscrie în competiția națională „Școala Europeană 2019”
Articolul următorNeagoe înainte de Sepsi – Dinamo: „Nu e o tragedie dacă nu câştigăm”