E greu să găsești cadoul perfect atunci când se apropie ziua de naștere a unei persoane dragi, cu toții ne-am lovit de problema asta măcar o dată în viață. Și pentru că de multe ori o sticlă de vin sau un buchet de flori nu sunt suficiente, scafandrii Centrului de cercetări subacvatice de la Dalnic au introdus voucherele pentru scufundări cadou – o idee care se bucură de un real succes.

„Acum doi ani a intrat o persoană la noi și ne-a rugat să îi dăm ceva ce poate fi oferit cadou și ne-am dat seama că la o zi de naștere e cam greu să alegi cadoul perfect. Dăm foarte multe vouchere de scufundări, este proiectul nostru principal, între 100 și 200 pe an. E un cadou pe care nu îl uiți prea curând”, ne-a spus unul dintre coordonatorii Centrului de scufundări de la Dalnic, Szabó Kolos.

Dar nu e singurul proiect cu „priză” la public. Team building-urile subacvatice sunt la mare căutare, tot mai multe companii alegând să le ofere angajaților o experiență ieșită din tipare, cu totul nouă față de activitățile de team building obișnuite, și care de cele mai multe ori nu ajută la nimic sau chiar dăunează spiritului de echipă, iar cei care au participant la suficient de multe evenimente de acest fel știu cât de bizare pot fi uneori.

„Team building-ul este un proiect foarte drag mie. Am avut și firme mai mari, vin la noi managerii firmei fără să știe ce se va întâmpla cu ei. De obicei intră în bazin, sunt și șefii lor prezenți, dar avem și un psiholog mereu pe malul lacului, sau pe marginea bazinului, iar pe baza unei foi de evaluare, top-managerul și psihologul evaluează toate mișcările și reacțiile. Este un stres sub apă, și sunt situații în care trebuie să interacționezi cu coechipierul, să îți dai seama dacă trebuie sau nu să îl ajuți, să îți dai sau nu jos masca sub apă”, ne-a mai explicat scafandrul.

Cei care doresc să le ofere o experiență cu adevărat unică celor dragi, să participe la cursuri sau să organizeze team building-uri subacvatice, pot face programări accesând site-ul https://mylake.ro/, sau telefonic, la numărul: 0755 011 497.

Articolul precedentAtenție! Miercuri sună din nou alarmele în toată țara
Articolul următorÎntrerupere de apă joi noapte la Sfântu Gheorghe