Scandalauri și înjurături ca la ușa cortului. Este modul prin care deputații AUR s-au făcut remarcați în ultima vreme. De la Titi Stoica, până la Dumitru Focșa sau Mihai Lască, cu toții au fost implicați în conflicte, iar unii dintre ei au plătit cu excluderea din partid. 

„Asemenea fapte, de a cataloga și a pedepsi un grup întreg pentru tot ce face un individ sunt metode naziste. De aceea m-am și adresat cu acest cuvânt”, a spus deputat AUR Titi Stoica în plenul Parlamentului.

Este doar unul din momentele rușinoase în care a fost implicat Titi Stoica. Însă cel mai cunoscut este cel chiar din comisia care decidea sancțiuni pentru scandalurile din Parlament, atunci când a avut loc un schimb de replici acide între acesta și un deputat PSD.

Un alt membru AUR care a intrat în atenția publică în urma scandalurilor în care a fost implicat este Dumitru Focșa, acuzat că și-a bătut soția sub privirile copilului. Deși a negat conflictul în care a fost implicat, colegii săi l-au pus pe lista neagră. Bărbatul este, însă, cunoscut și pentru scandalurile din Parlament.

Și deputatul Mihai Lască a fost exclus din partid pe motiv că ar fi ascuns trecutul său de interlop la momentul includerii sale pe listele de candidați AUR, însă s-a făcut remarcat printr-o serie de scandaluri înainte de-a părăsi alianța.

Pentru înjurături și jigniri în plen este cunoscut și Dan Tănasă.

Cel mai recent derapaj al unui membru AUR a fost cel al lui Titi Stoica, acuzat că a sunat colegii din Parlament pentru a-i amenința, jigni și înjura. Unul dintre cei vizați, Gheorghe Șoldan, a înregistrat dialogul, iar anumite pasaje sunt greu de reprodus. 

Dialog telefonic Titi Stoica – Gheorghe Șoldan 

Titi Stoica: Jegule, inregistrezi?
Gheorghe Șoldan: Suni la ora asta colegii?
Titi Stoica: Da, îți dau la m–e, de aia te sun și la toți ca tine, să îmi mâncați p.. de gropari.

Gheorghe Șoldan: Bine, acum cu cine vorbești, cu prietenul tau?
Titi Stoica: Da, mă-ta.

Gheorghe Șoldan: Asa se vorbește cu un parlamentar? Sunat la 2 dimineața să fie înjurat de cineva de la AUR. (…) Bine, dacă asta este politica pe care o promovați.

Titi Stoica: Mâine să nu vii la Parlament, jegule!
Gheorghe Șoldan: De ce să nu vin?
Titi Stoica: Că îți rup chiloții de pârțar ce ești.

Articolul precedentTemperaturi în creștere, dar și fenomene extreme. COD GALBEN de instabilitate atmosferică
Articolul următorMatematicianul român care a găsit secretul succesului garantat la loterie. A câștigat de 14 ori. Ce schemă a folosit