În perioada 31 mai – 2 iunie, România a găzduit Campionatul European de Ju-Jitsu pentru adulți și masters. Concursul s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București unde au participat 25 de țări cu peste 370 de sportivi.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu patru sportivi la adulţi, rezultatele acestora fiind următoarele: Vlad Lascu cucereşte titlul de vicecampion european la categoria de -56 kg fighting, Alin Pancescu locul III cu echipa României în proba pe echipe pe ţări participante, Vasile Bejenaru la categoria -85 kg şi Vasile Langa la categoria -94 kg au luptat numai la sistemul de ju-jitsu ne-waza unde au fost învinşi în primele meciuri de sportivi foarte buni cu rezultate în competitiile mondiale.

Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe a participat la aceste campionate cu doi sportivi la probele de master (veterani) unde au obţinut o medalie de aur şi titlul de campion european la categoria -70 kg M3 cu Lascu Sergiu la proba de ju-jitsu fighting şi Onişoru Ovidiu Locul V la proba de ju-jitsu fighting categoria -70kg M2, evolutia ecestor sportivi fiind considerată una foarte bună.

La Campionatul European pentru adulți sportivii covăsneni au avut o contribuţie deosebită în clasarea pe locul 8 a României în clasamentul final pe țări. Din cele 10 medalii câștigate de ţara noastră la adulți (1 medalie de aur, 4 medalii de argint și 5 medalii de bronz) sportivii noştri au obţinut 1 medalie de argint la adulţi şi 1 medalie de aur la master.

Articolul precedentAmenzi de peste 92.000 lei aplicate de poliţiştii covăsneni în weekend
Articolul următorAu fost stabilite cuantumurile schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal – Campania 2018