Ediţia a XIII-a a Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc începe şi în acest an la Sfântu Gheorghe. Competiţia va avea loc în perioada 7-10 august, prologul şi prima etapă având ca puncte de Start / Sosire municipiul Sfântu Gheorghe.

Şi anul acesta, municipiul Sfântu Gheorghe va avea un rol important în organizarea și desfășurarea celei mai importante competiții sportive estivale din regiune, Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc.

Deschiderea oficială, prezentarea echipelor participante, respectiv prologul de 5,3 km se vor desfășura pe străzile orașului nostru pe data de 7 august, miercuri, între orele 15:00 și 19:15. Deschiderea și prezentarea echipelor se vor desfășura în Piața Centrală a orașului.

Joi, 8 august, prima etapă a competiției va începe din Sfântu Gheorghe între orele 10:50 și 11:30, iar apoi participanții se vor întoarce în oraș între orele 16:00-16:30.

În vederea desfășurării în bune condiții a competiției, străzile indicate pe hartă cu roșu vor fi închise circulației publice în perioada respectivă. Poliția Locală va avea grijă ca restricțiile să fie respectate de toată lumea.

Organizatorii și cicliștii profesioniști contează pe interesul și susținerea publicului, respectiv apelează la înțelegere în cazul inevitabilelor restricții de circulație.

Articolul precedentMinibursă a locurilor de muncă, miercuri la Sfântu Gheorghe
Articolul următorUn vagon de mocăniţă, plin de turişti, s-a răsturnat la Comandău