O delegație condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Provinciei Autonome Voivodina din Serbia, Bosko Vucurevic, a efectuat la mijlocul săptămânii trecute o vizită în judeţul Covasna.

În cadrul întâlnirii, la care au participat președintele CCI Covasna Edler András-György, alături de președintele secției IT din cadrul instituţiei, Bihari Béla, s-au abordat teme precum economia, agricultura şi metalurgia din cele două regiuni, iar la final reprezentanţii celor două camere de comerţ au semnat un protocol de colaborare menit să faciliteze, printre altele, schimbul de informaţii şi asistenţa reciprocă.

În prima parte a întâlnirii s-au prezentat informații referitoare la economia Regiunii Autonome Voivodina și a Republicii Serbia, precum și informații economice cu privire la județul Covasna. În a doua partea a întâlnirii s-au abordat subiecte legate de domeniile IT, agricultură și metalurgie. Întâlnirea la sediul camerei a fost prilej și pentru semnarea unui protocol de colaborare între cele două camere, protocol ce va facilita schimbul reciproc de informații și asistență reciprocă acordată membrilor celor două camere, precum și colaborarea în organizarea diverselor evenimente cum ar fi târguri, expoziții, simpozioane, forumuri, conferințe, seminarii”, au transmis reprezentanţii CCI Covasna.

Întâlnirea reprezentanţilor celor două camere de comerţ şi industrie a avut loc miercuri, 14 august, la sediul CCI Covasna.

Articolul precedentS-au strâns 4.800 de euro pentru activistul Hans Hedrich în procesul cu Holzindustrie
Articolul următorPeste 300 de participanți la ediția din acest an Covasna Dog Show. Rezultate