Vineri, 16 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa Orășenească de Cultură Covasna va avea loc proiecția de gală a primului film inspirațional românesc, „Coborâm la prima”.

„Coborâm la prima” este un film independent, produs şi regizat de Tedy Necula, imaginea fiind semnată de Alexandru Timoşca, iar scenariul îi aparţine Alexandrei Axinte. Filmul a câştigat de curând, printre numeroase alte premii, Trofeul IPIFF 2018 și Premiul UPFAR- ARGOA pentru cel mai bun debut în filmul de lung metraj indie de ficțiune.

Filmul spune povestea călătorilor dintr-un vagon de metrou, a doua zi după incendiul de la Colectiv, care sunt nevoiți să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între stații. Călătorii încep să se descopere, să înlăture judecățile și prejudecățile pe care le au față de cei cu care, din întâmplare, sunt colegi de călătorie.

În distribuție se regăsesc unii dintre cei mai îndrăgiţi actori români: Constantin Cotimanis, Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Victoria Cociaş, Constantin Drăgănescu, Emilian Oprea, Ela Ionescu, Dan Murzea, Tudorel Filimon, Gavril Pătru, Tomas Otto Ghela, Cezar Grumăzescu, Francesca Leonte, Andrei Eftene, Dana Porlogeu, Iulia Dumitru şi Sonia Teodoriu.

Caravana va ajunge vineri în orașul Covasna alături actorii din distribuție, iar la finalul proiecției va urma o sesiune de Q&A.

Biletele pot fi achizionate la intrarea in sală, iar rezervarile se pot face accesând link-ul: https://goo.gl/forms/cIEcdyCQznrBO30g1

 

Articolul precedentAproape 7.800 mc lemne de foc pentru populație, scoase la vânzare de Direcția Silvică Covasna
Articolul următorÎnotători din Sfântu Gheorghe la un turneu din Italia