Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe a ridicat interdicția de vizitare a secției de Neonatologie, instituită în luna ianuarie ca urmare a numărului mare de viroze respiratorii, iar programul de vizitare a pacienţilor internaţi în celelalte secţii a revenit, de asemenea, la normal.

Accesul vizitatorilor în secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Ugenţă din Sfântu Gheorghe a fost suspendat pe timp nelimitat, la mijlocul lunii ianuarie, pe fondul valului de gripă şi viroze respiratorii. Atunci, conducerea spitalului a decis ca programul de vizitare a pacienţilor internaţi în celelalte secţii să fie redus de la şapte la patru zile săptămânal, respectiv luni, miercuri, vineri şi duminică, între orele 14:00-16:00.

Miercuri, reprezentanții spitalului au anunțat că programul de vizitare a pacienților în toate secțiile a revenit la normal.

Articolul precedentZeci de localități covăsnene încă au WC-ul în fundul curții
Articolul următorPompierii covăsneni – apel către şoferi să acorde prioritate în trafic şi să fie atenţi unde parchează maşinile