Programul Bibliotecii Județene „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe, prin care persoanele bolnave, vârstnice, imobilizate la domiciliu, sau care au dificultăţi de deplasare pot solicita să le fie aduse la domiciliu cărțile pe care își doresc să le citească, nu are parte de prea mare succes.

Directorul instituției, Szonda Szabolcs ne-a precizat că la numărul de telefon pus la dispoziția locuitorilor orașului pentru acest serviciu, deocamdată nu au fost înregistrate solicitări, motiv pentru care, cel mai probabil, programul va trebui să fie regândit.

„Nu s-a întâmplat mare lucru, înseamnă că ori noi nu am ajuns la potențialii beneficiari prin anunțurile pe care le-am făcut, ori trebuie să regândim puțin programul”, a spus Szonda Szabolcs.

Programul „Cărţi la domiciliu” pentru persoanele aflate în incapacitatea de a se deplasa a fost demarat la începutul lunii aprilie, ca o continuare a unui alt program pe care Biblioteca Judeţeană îl începuse în urmă cu aproape 8 ani, însă care din „motive organizatorice” nu a mai putut fi derulat.

Cei care doresc să primească cărţi la domiciliu pot solicita în continuare acest lucru, apelând  numărul de telefon: 0267 351 609.

Articolul precedentUltimele zile pentru înscrierile în Programul Usturoiul
Articolul următorPuiul de urs lovit de tren la Bixad a fost eliberat