La Serviciul Public Comunitar Județean de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Covasna  se va lucra, cu program prelungit, și în weekend.

În zilele de 6 și 7 octombrie, ghișeele SPCLEP Covasna vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 21:00. Decizia a fost luată pentru ca toți cetățenii să își poată exercita dreptul de vot la Referendumul pentru redefinirea familie, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.

„Pentru exercitarea dreptului de vot, facem apel către toţi cetăţenii judeţului să verifice termenul de valabilitate al actelor de identitate deţinute, iar în situaţia deţinerii unui act de identitate cu termen de valabilitate expirat, sau care urmează să expire până la data alegerilor, să se prezinte la sediile Servicilor Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor de la locul de domiciliu sau de reşedinţă, în vederea punerii în legalitate cu un nou act de identitate”, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, soluţionarea cazurilor particulare ale solicitanţilor care nu îndeplinesc condiţiile necesare eliberării cărţii de identitate se va face prin eliberarea unor cărţi de identitate provizorii.

Articolul precedentGrevă japoneză la Confederația Sindicală „Cartel Alfa”
Articolul următorNeagoe înainte de Sepsi – Gaz Metan: „Ne aşteaptă un joc greu, cu o echipă în formă”