Primăria municipiului Sfântu Gheorghe caută cele mai frumoase zone rezidențiale ale orașului și promovează un concurs de frumusețe pe această temă.

Înscrierea se poate face indicând numele persoanei / persoanelor care se înscriu și adresa exactă, alături de mai multe fotografii, prin trimitere până pe 30 iunie 2019 la adresa de e-mail [email protected]. Proprietarii sau asociațiile de proprietari pot fi eligibile pentru a aplica pentru o zonă verde care aparține unei scări de bloc.

Cele mai frumoase zone verzi din zonele rezidențiale vor beneficia de următoarele premii:

Marele premiu: un spaţiu de depozitat biciclete cu o capacitate de 18 locuri în valoare de 14.000 de lei plus o placă oficială care va fi montată în zona respectivă pentru a anunţa că aceea este cea mai frumoasă zonă rezidenţială din oraş.

Premii oferite de Grădinăria oraşului:

– Participarea gratuită la programul Primăriei din 2020 de întreţinere a zonelor verzi, astfel că produsele solicitate anul viitor nu vor fi plătite, ceea ce înseamnă economii de până la 1500 de lei.

– bănci, garduri şi flori.

Premii oferite de instituţii publice şi societăţi ale oraşului:

– Intrări gratuite la Cinema Arta, Ştrandul Municipal, Şugaş Spa, Parcul de Aventură şi Peretele de escaladă din Şugaş Băi

Municipiul Sfântu Gheorghe participă pentru prima dată în acest an la concursul „Virágos Magyarország” („Ungaria înflorită”), care este cea mai populară inițiativă a Ungariei de promovare şi înfrumuseţare a mediului înconjurător. Lansat în 1994, la concurs participă anual peste 300 de localităţi, iar în acest an se pot alătura şi localităţi din Ardeal.

Articolul precedentCiupercile sunt verificate gratuit în Piaţa din Sfântu Gheorghe
Articolul următor6.323 de voturi pentru inițiativele înscrise în Com’ON Sfântu Gheorghe