Pompierii covăsneni au în derulare un proiect de verificare a hidranţilor stradali şi a zonelor de acces din orașe, unde pătrunderea cu autospeciale de stingere a incendiilor și alte utilaje specifice este dificilă.

Aceştia le solicită şoferilor să fie atenţi unde parchează maşinile, mai ales pe străzile înguste dintre blocuri, şi atrag atenţia că neglijenţa unora dintre locuitori poate avea consecinţe grave asupra vieţii sau bunurilor altor persoane.

Solicităm cetăţenilor să fie atenți unde parchează maşinile, mai ales pe străzile înguste dintre blocuri. Neglijența dumneavoastră poate avea consecințe grave asupra vieții sau bunurilor semenilor noștri. Lupta cu secundele în misiunie noastre este importantă, iar pentru asta avem nevoie de înțelegerea dumnevoastră!”, au transmis joi reprezentanţii ISU Covasna.

Totodată, aceştia au lansat un apel prin care îi roagă pe şoferi să acorde prioritate autospecialelor de pompieri şi ambulanţelor SMURD atunci când le întâlnesc în trafic, şi spun că astfel ajută direct la salvarea unei vieţi.

Foto: ISU Covasna

Articolul precedentProgramul de vizite la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe a revenit la normal
Articolul următorCalendarul desfăşurării burselor locurilor de muncă în anul 2019