Polițiștii covăsneni au fost în mijlocul celor mici de Ziua copilului și s-au bucurat împreună de activitățile pregătite special pentru ei.

Vineri, zeci de copii și nu numai, care au trecut prin centrul municipiului Sfântu Gheorghe, au avut ocazia sa petreacă timp cu polițiștii prezenți în zonă, să se joace împreună cu ei, dar și să-i cunoască pe îndrăgiții câini polițiști.

Cei mici au colorat și au confecționat diverse obiecte din carton, pe care le-au putut lua acasă drept suvenir. Dintre activitățile organizate nu au lipsit prezentarea autospecialelor de poliție, dar nici jocurile interactive.

„Cel mai așteptat moment a fost demonstrația canină, care a cuprins trei părți: un exercițiu de căutare a produselor din tutun, unul de dresaj canin și o demonstrație de prindere a unei persoane periculoase și conducerea acesteia la sediu. Cei prezenți au fost fascinați de precizia cu care patrupezii au executat comenzile, iar după încheierea momentului au avut ocazia să facă poze cu Amo și Nero, câinii polițiști”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, agent principal de poliție Nicoleta Tolvaj-Marin.

Totodată, cei care au ieșit cu bicicleta au avut o zonă special pregătită pentru ei – un traseu cu obstacole unde și-au putut exersa îndemânarea în deplasarea pe două roți.

Tot la standul amenajat de IPJ Covasna au fost prezenți cu diverse activități reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, dar și un invitat special – un colecționar de uniforme care a prezentat o mică parte a colecției sale impresionante.

Jucării și dulciuri pentru copiii Centului de plasament din Târgu Secuiesc

Și la Târgu Secuiesc polițiștii s-au aflat în mijlocul copiilor. Peste 100 de copii de la Centrul de plasament din oraș au primit jucării, dulciuri și obiecte de necesitate de la polițiștii covăsneni cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Foto: IPJ Covasna

????????????????????????????????????
Articolul precedentSGA Covasna: „Deocamdată nu sunt probleme pe cursurile de apă din județ”
Articolul următorAmenzi de peste 92.000 lei aplicate de poliţiştii covăsneni în weekend