Sistemul de programări online pentru consultaţiile medicale din Policlinică a fost introdus de Spitalul Judeţean de Urgenţă „Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe începând cu data de 1 noiembrie în vederea îmbunătăţirii serviciilor medicale oferite pacienţilor.

De la introducerea sistemului și până în prezent, numărul programărilor online pentru consultaţiile medicale din Policlinică a ajuns la peste 900. Potrivit conducerii spitalului, prima programare a fost înregistrată pe 1 noiembrie, la ora 09:41, la secția ORL.

„Cel mai tânăr pacient programat a fost o fetiță de 4 luni, iar cel mai vârstnic, un bărbat de 92 de ani care s-a programat la cabinetele de Cardiologie și Neurologie”, a precizat managerul Spitalului Județean de Urgență, András-Nagy Róbert.

Potrivit acestuia, pacienții se pot programa prin platforma www.spitfog.ro, unde au posibilitatea de a alege medicul şi intervalul orar în care vor să ajungă la consultații. Totodată, prin intermediul acestui sistem, medicii de familie pot să programeze pacienţii direct din cabinetele lor.

Articolul precedentPoliţistul Marian Godină a rămas fără permis în judeţul Covasna
Articolul următorUrgențele Spitalului Județean „Fogolyan Kristof” din Sfântu Gheorghe, mai solicitate ca niciodată. Majoritatea cazurilor, „nu chiar atât de urgente”