Asociația GRIT a premiat participanții la concursul „Cine a făcut Unirea?”, desfășurat în cadrul programului manifestărilor cultural-științifice și civice dedicate Zilei Naționale a României, organizate de Prefectura Covasna, în parteneriat cu asociațiile, ligile și fundațiile culturale românești din județ și cu sprijinul Consiliului Județean Covasna.

Din totalul celor 103 elevi covăsneni participanți, 75 au fost premiați au fost premiați în urma participării la acest concurs.

„La clasele mici am avut 50 de participanți, toți câștigători, iar la clasele gimnaziale, din 53 de participanți, au fost premiați 25, cei având cele mai bune și muncite lucrări. Mulțumim elevilor și cadrelor didactice coordonatoare de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Covasna!”, au transmis reprezentanții Asociației GRIT.

Competiția, la care au putut participa elevii claselor 0-IV și V-VIII, a fost organizată de Asociația GRIT și Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Covasna, iar cei mici au fost invitați să se documenteze și apoi să răspundă, prin desene sau compuneri, la întrebarea „Cine a făcut Unirea de la 1 Decembrie 1918?”

 

Articolul precedentVIDEO. Aparatură nouă de peste 140.000 de euro la Secţia de Oftalmologie de la Spitalul Judeţean
Articolul următorContainer plin cu hârtii, incendiat la Sfântu Gheorghe