Bazat pe celebra serie TV a celor de la Nickelodeon, Patrula cățelușilor Live – “Marea Cursă” ajunge în România în cel mai nou turneu, care aduce pe scenă cațelușii favoriți ai tuturor, într-o aventură muzicală plină de acțiune și energie.

Spectacolul în două acte ajunge și în județul Covasna, la Sfântu Gheorghe, și va fi prezentat la Arena Sepsi de la ieșirea din oraș spre Miercurea Ciuc în data de 8 ianuarie, de la ora 18:00.

Biletele sunt disponibile AICI

***

Despre spectacol

Când Primarul Goodway dispare în timpul Cursei din Golful Aventurii, cățelușii sar în ajutor. Alătură-te lui Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye și Everest în primul turneu din România.

Spectacolul demonstrează că „nici o provocare nu e prea mare și nici un cățeluș nu e prea mic”. Scenariul conține lecții pentru toate vârstele despre responsabilitate socială, aptitudini de relaționare și rezolvare a problemelor, surprinzând fiecare personaj în timp ce își folosește abilitățile unice și lucrează în echipă.

Spectacolul este format din 2 acte cu o pauză intermediară și atrage atenția publicului prin marionete Bunraku – costumații inovatoare care dau viață personajelor din Patrula Cățelușilor.

Articolul precedentEchipamente noi pentru pompierii covăsneni
Articolul următorVoluntarii Asociației Salvatore, sute de pachete cu alimente, dulciuri, jucării și haine, distribuite familiilor nevoiașe din județ