Vineri a avut loc la sediul clubului Sepsi OSK conferinţa de presă dinaintea partidei de duminică, dintre Sepsi şi Gaz Metan Mediaş de pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Antrenorul Eugen Neagoe spune că se aşteaptă la un joc greu, cu una dintre echipele în formă ale Ligii 1.

„Ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă în formă în acest moment. Dar şi noi suntem poate în aceeaşi situaţie, pentru că avem 6 jocuri oficiale fără înfrângere şi îmi doresc să avem continuitate în rezultate”, spune antrenorul lui Sepsi.

Neagoe a spus din nou că din punctul lui de vedere echipa pe care o conduce merită să fie în primele şase formaţii din clasament, ba mai mult, cu un pic de atenţie în primele 10 etape, locul ocupat de Sepsi putea să fie şi mai bun.

„În primele 10 etape, chiar dacă am avut 6 deplasări, echipa noastră a arătat că are forţă şi că ne putem bate de la egal la egal cu orice adversar. Toate jocurile sunt echilibrate şi destul de grele, însă eu am încredere în jucătorii noştri. Suntem într-un moment bun şi vreau să continuăm pe această linie”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Duminică, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, Sepsi nu se va putea baza pe Stephan Drăghici, care este suspendat, însă restul lotului este apt de joc.

Înaintea acestei etape, Sepsi OSK se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte, unul mai puţin decât Gaz Metan Mediaş, care se află pe locul 4.

Partida va avea loc duminică, de la ora 18:00.

Articolul precedentProgram prelungit în weekend la SPCLEP Covasna
Articolul următorConsiliul Judeţean Covasna va folosi un logo bilingv al Centenarului Marii Uniri