Rezultate foarte bune obținute de sportivii CSM Sfântu Gheorghe  la competițiile de Judo si Arte Marțiale desfășurate în weekend.

În perioada 18.04.2019 la Sibiu s-a desfășurat Etapa de Euroregiune la Judo U13, U15, competiție la care au participat sportivi din cele cinci județe aparținând regiuni 7 (Regiunea centru, județele Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna), la acest eveniment s-au întrecut peste 250 sportivi, primi patru sportivi la fiecare categorie de ani si greutate calificându-se în finala pe țară.

CSM Sf. Gheorghe a participat cu 11 sportivi , dintre aceștia 5 sportivi s-au calificat pentru participarea la Finala Campionatului National de Judo care se va desfășura în data de 24-26 Mai la Dumbrăvița  aceștia sunt: Oltean Veronica locul I, Gărăiacu Electra locul III, Lungu Brianna locul III, Munteanu Gabriel locul III , Ilyes Robert locul III .

În data de 20.04.2019 la Brăila s-a organizat una dintre cele mai puternice competiții de BJJ (Jiu-Jitsu Brazilian) din țară ”Cupa Danubius Turneul Belt Leaugue 2019” Editia a IX-a, competiție la care au participat peste 500 sportivi de valoare, CSM Sf. Gheorghe a participat la aceasta competiție cu doi sportivi din cadrul secției de arte marțiale, aceștia clasându-se pe locul III, Lascu Vlad si Tifrea Laurențiu.

Mulțumim pe aceasta cale tuturor acelora care au avut încredere în noi și ne-au sprijinit in realizarea obiectivelor propuse.

Articolul precedent16 şoferi au rămas fără permis în weekendul Paştelui Catolic
Articolul următorAu început înscrierile la Concursul Naţional de Pian „Musica Mundi”. Marele premiu: o pianină de 4.500 euro!