Mai sunt doar patru zile în care pot fi depuse propunerile pentru cei mai buni operatori din domeniul turismului. 4 martie este ultima zi pentru înscrierea la una dintre cele 18 categorii anunțate pe pagina web gala.visitcovasna.com. Votul publicului va începe de pe data de 5 martie.

Cei mai buni vor fi desemnați și premiați, în cadrul Galei Visit Covasna care se va desfășura pe data de 21 martie, în baza rezultatului votului publicului și deciziei juriului compus din nouă membri. Evenimentul, care se va desfășura în Sala de conferințe a Hotelului Fidelitas din municipiul Sfântu Gheorghe, este organizat de Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, Consiliul Județean Covasna și Camera de Comerț și Industrie Covasna.

„Până în prezent, au sosit propuneri pentru fiecare categorie, din diferite părți ale județului, cele mai populare fiind grupul pensiunilor din mediul rural și cel al evenimentelor turistice, cele mai puține nominalizări au fost făcute pentru categoriile Barman și barista, Camping, motel sau tabără, Cameră de închiriat și apartament și Hotel de 1 și 2 stele”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Covasna.

Lista prestatorilor de servicii turistice şi cea cu persoanele care activează într-una dintre sectoarele turismului se regăsește pe pagina web a evenimentului.

Organizatorii îi încurajează pe covăsneni să-și înscrie favoriții în concurs, fie că este vorba despre un hotel preferat, manej, eveniment turistic, sau chiar de un chelner sau bucătar.

„Până în acest moment au fost trimise un număr de 93 nominalizări, dar mai sunt numeroși actori în domeniul turismului care, prin activitatea lor, contribuie la creșterea atractivității turistice a regiunii și a calității serviciilor turistice. Pentru ei, această competiție oferă o bună oportunitate de a primi confirmare și de a-și spori popularitatea”, au mai transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Covasna, care au mai precizat că după nominalizare șansele favoriților de a câştiga pot creşte şi prin vot, pe pagina gala.visitcovasna.com, în perioada 5-17 martie a.c.

Articolul precedentSepsi OSK, eliminată de CFR Cluj din Cupa României
Articolul următorŞase spectacole pentru copii la Zilele Sfântu Gheorghe