Luni, de la ora 20:50, este seara marilor dezvăluiri. Omul care a renunțat la funcția de premier pentru formarea coaliției vine în platoul Realitatea PLUS. Ludovic Orban va fi fața în fața cu Alexandra Păcuraru și va răspunde la cele mai grele întrebări ale momentului. Încotro se îndreaptă România? Suntem la apogeul crizei economice sau ce e mai greu abia acum urmează? Ce se va întâmpla în doar câteva luni cu facturile la energie? Vom mai avea cu ce plăti jaful furnizorilor și al distribuitorilor? 

Cine stinge lumina din casele și sufletele romanilor: Putin sau rechinii care fac averi uriașe pe sărăcia noastră? Fostul premier prezinta planul sau pentru a scoate țara din colaps.

Ce știe Ludovic Orban despre războiul de la granițe și când se va opri măcelul în Ucraina? Orban răspunde fără menajamente și la întrebările care ii apasă pe romani: când se vor mări pensiile si salariile romanilor.

Aflati si care sunt principalii candidati pentru Cotroceni in 2024 si ce sanse are Laura Codruta Kovesi sa devina prima femeie din Romania in aceasta functie. Dezvaluirile lui Ludovic Orban,  doar la Legile Puterii, o emisiune despre oameni și fapte, cu Alexandra Păcuraru.

Articolul precedentReghe se afundă pe măsură ce trec zilele! Ce sume uriașe trebuie să plătească pensie alimentară – Judecătoria s-a pronunțat
Articolul următorDavid Popovici, primul înotător din România devenit campion mondial la 200 metri liber