Locuitorii din Câmpu Frumos, dar nu numai, sunt invitați să participe la o nouă acțiune în folosul comunității, pe care Grupul de Acțiune Locală (GAL) Sepsi o va organiza și desfășura la sfârșitul acestei săptămâni.

Evenimentul „Muncă în folosul comunității la Câmpul Frumos” va avea loc sâmbăta aceasta, între orele 10:00-16:00, participanții fiind așteptați în număr cât mai mare să dea o mână de ajutor la reabilitarea spațiului public, iar organizatorii promit că la final munca celor prezenți va fi răsplătită cu o porție de gulaș.

Invităm rezidenții din Câmpul Frumos în data de 18 mai, la o acțiune de reabilitare a spațiului public în spirit comunitar. Ne întâlnim la grădiniță, iar după munca în folosul comunității participanții sunt așteptați la o masă copioasă. Vă așteptăm!”, au transmis reprezentanţii GAL Sepsi.

Aceştia au precizat că, pe lângă mâncare și apă, vor asigura și cele necesare grădinăritului, cum ar fi lopeți, mănuși și flori care vor fi plantate în zonele verzi din cartier.

Acțiunea este parte a proiectului demarat anul trecut de Primăria Sfântu Gheorghe și Grupul de Acţiune Locală GAL Sepsi, pentru incluziunea socială a persoanelor care trăiesc în trei zone marginale ale municipiului, respectiv Câmpu Frumos, cartierul Ciucului şi Őrkő.

Proiectul „Stop discriminării!” prevede, printre altele, reabilitarea locuinţelor sociale, amenajarea spaţiilor publice, dezvoltarea infrastructurii stradale şi a reţelei de apă, dar şi dezvoltarea unui centru comunitar integrat la Câmpu Frumos, care va oferi servicii sociale şi medicale.

Articolul precedentTransylvanian BBQ Festival va fi o sărbătoare a comunității
Articolul următorProgramul filmelor la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe în perioada 17 – 23 mai