Lista invitaților de la înmormântarea reginei include și un actor neașteptat de la Hollywood. Pe lângă David Beckham, Tilda Swinton sau Daniel Craig, la funeraliile fostei suverane este invitată ca membru special și Sandra Oh. Celebra actriță asiatică face parte din delegația oficială a Canadei fiind membru Ordinului decorată chiar de regina Elisabeta a II-a. 

 

Printre multele celebrități care vor asista la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a se numără și actorul Sandra Oh. În calitate de membru al Ordinului Canadei, Sandra Oh este inclusă în delegația țării unde în fruntea listei se află premierul Justin Trudeou împreună cu soția sa Sophie Grégoire.

Deja au apărut imagini cu celebritățile care s-au așezat la coada kilometrică pentru a ajunge la catafalcul reginei. Printre aceștia – David Beckham, Sharon Osbourne și Tilda Swinton.

 

Sandra Oh a primit 13 nominalizări la premiile Emmy, iar 4 dintre acestea au fost pentru prestația sa remarcabilă în rolul de actriță principală într-un serial dramă. Aceasta a primit și 5 nominalizări pentru cea mai bună actriță în rolul secundar „Dr. Cristina Yand” în celebrul serial „Anatomia lui Grey”.

 

Pe lângă Sandra Oh mai sunt prezenți și naratorul Sir David Attenborough cu care regina a lucrat în mai multe ocazii, compozitorul Lord Andrey Lloyd-Webber și fostul campion mondial de Formula 1, Sir Jackie Stewart. De asemenea, printre celebritățile de renume mai sunt așteptate și Gary Barlow, Sir Elton John și Dame Helen Mirren, dar și Daniel Craig.

Pe lângă Sandra Oh, familia regală, demnitari și politicieni și, probabil, alte celebrități de mare profil, apropiații reginei vor fi prezenți la funeralii. 

Articolul precedentMinisterul de Externe condamnă dur declarațiile făcute de Andrei Marga: ”Sunt în flagrantă contradicție cu poziția oficială a României”
Articolul următorPastilele de iod zac în farmacii. De ce nu le vor românii