Sepsi OSK și FC Botoșani se întâlnesc duminică de la ora 17:00 pe Stadionul Municipal Sfântu Gheorghe, în meciul din etapa 25 a Ligii I de fotbal.

În conferința de presă susținută înaintea partidei, antrenorul covăsnenilor, Leo Grozavu, care a antrenat mai mulți ani echipa botoșănenilor (2007–2008; 2014–2015 respectiv 2016–2017),  a declarat că echipa adversă este revelaţia acestui campionat, iar jucătorii sunt îndreptăţiți să spere la un loc în play-off.

„Întâlnim o echipă care, cred eu, şi este părerea mea personală, este revelaţia acestui campionat, în pofida faptului că la plecarea în competiţie au schimbat o serie de jucători, nu foarte mulţi, pentru că au păstrat nucleul de bază, dar au venit cu această noutate pe banca tehnică care s-a dovedit, până în momentul de faţă, că a fost o alegere peste aşteptări. Un antrenor tânăr, dornic, care joacă un fotbal ofensiv, modern, care atrage lumea în tribune. Eu îl felicit pe această cale. Dar, mă cunoaşte toată lumea, sunt un tip foarte ambiţios şi îmi doresc să câştig, fie că e vorba despre o partidă de fotbal amicală sau oficială. Mă bazez foarte mult pe jucătorii pe care îi am la dispoziţie în momentul de faţă, o echipă care de la joc la joc a arătat că a înţeles foarte mult din ceea ce vreau să le transmit şi îmi doresc ca şi duminică, la momentul începerii partidei, să avem cea mai bună stare pentru a ne putea exprima pe teren”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul covăsnenilor a mai declarat că perioada petrecută la FC Botoșani nu poate să treacă neobservată, iar relația dintre el și echipa din Botoșani a rămas una apropiată, însă în ciuda „afinităților” pe care le are pentru foștii elevi, importantă rămâne victoria de duminică a clubului din Sfântu Gheorghe.

„Miza celor trei puncte este şi pentru noi foarte importantă ţinând cont că în momentul de faţă avem 32 şi, normal, că orice punct acumulat la final se transformă într-o zestre mult mai bogată în acel play-out pe care o să-l jucăm (…) Cei aproape patru ani petrecuţi la Botoşani nu pot să treacă neobservaţi, au însemnat şi pentru mine ceva, am rămas într-o relaţie foarte bună cu toţi oamenii de acolo (…) În momentul de faţă reprezint altă echipă, aici îmi desfăşor activitatea, cine mă ştie şi mă cunoaşte foarte bine ştie că indiferent de jocul pe care îl practic, de afinităţile pe care le-aş avea în afara meseriei, atunci când ne întâlnim pe teren încerc să câştig. (…) Botoşani a fost revelaţia acestui campionat prin ceea ce au arătat în partidele de campionat, prin jocul pe care l-au prestat. Cred că sunt îndreptăţiţi să spere la un loc de play-off”, a mai spus Leo Grozavu.

FC Botoșani s-a despărțit în 2017 de antrenorul care a ocupat cea mai mare perioadă de timp banca tehnică a clubului în prima ligă.

 

Articolul precedentFostul Hotel Bodoc din Sfântu Gheorghe va fi dărâmat. În locul lui va fi construit cel mai modern Centru Cultural şi de Tineret din ţară
Articolul următorÎncepe Final 4 Cupa României la baschet feminin. Fanii pot ajunge şi cu autobuzul la meciuri