Înainte de concertul „Sentimental Journey” pe care îl va susține în data de 15 noiembrie la Biserica Unitariană din Sfântu Gheorghe alături de Orchestra „Castelanii” a Filarmonicii Brașov, vinerea aceasta, împreună cu formația din care face parte, „Lady & The Tramps”, profesoara și solista Opra Monica va susține în premieră la Oradea un cafe-concert de excepție în beneficiul copiilor cu diabet din Bihor.

Artista revine pe scenă după o pauză de mai bine de un an, timp în care s-a refăcut după o boală necruțătoare pe care însă a reușit să o învingă, după cum spune ea, „prin credință și cu sprijinul necondiționat al familiei, colegilor și prietenilor” care nu i-au dat voie să renunțe.

„Mergem oriunde suntem chemați de cei care au nevoie de noi pentru evenimente cu stil. Va fi un concert caritabil pentru copiii bolnavi de diabet, s-a făcut o mare reclamă acolo, vin o groază de oameni care ajută, care susțin această cauză, iar noi o să cântăm exact în stilul nostru, pentru că ei și-au dorit să aibă acest stil de muzică. La vie on bleu, pentru că bleu este culoarea celor care susțin această cauză. Noi cântăm ce știm mai bine: muzică românească, maghiară, franțuzească, spaniolă, gipsy, swing, jazz, fado… asta reprezintă Lady & The Tramps, iar banii vor fi în totalitate redirecționați către o fundație care se ocupă de copiii bolnavi”, ne-a spus artista.

Spectacolul caritabil „La VIE En BLEU” va avea loc vineri, 8 noiembrie, de la ora 19:00, iar încasările serii vor fi alocate ediției de anul viitor a Taberei pentru copii cu diabet organizată de Lions Club Oradea „22”.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0744-574982 sau 0745-307770.

Articolul precedentAparatură medicală nouă la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe
Articolul următorDirectorul medical SJU Sfântu Gheorghe: „Întâmpinăm mari dificultăţi cu victimele din accidente rutiere grave”