Pentru copiii pompierilor covăsneni Moș Crăciun vine de câțiva ani (și) la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna pentru a le aduce daruri și a le asculta poeziile și colindele.

Continuând tradiția începută în urmă cu ceva timp, și în acest an Moș Crăciun a sosit cu autospeciala de pompieri, spre marea bucurie a celor mici.

Aceștia din urmă au primit cadouri în schimbul colindelor și poeziilor, iar momentele au fost imortalizate și postate pe pagina de Facebook a Inspectoratului.

„Colindele, voia bună, zâmbetele și urările sincere ale copiilor au creat o atmosferă specială care a umplut sufletele tuturor celor prezenți de pace și bucurie. Rând pe rând, micuții au venit apoi la „Moșul” cu fericire, poezii și iubire, faptele lor bune fiind răsplătite cu darurile din sacul său magic. Sărbători fericite tuturor!”, au transmis reprezentanții ISU Covasna.

ImagineImagineImagine

Articolul precedentHaine, jucării, alimente și dulciuri – Crucea Roșie Covasna dăruiește „Magia primului Crăciun” pentru 19 copii nevoiași din județ
Articolul următor„Vacanță în siguranță!”. Recomandările polițiștilor covăsneni pentru părinți și copii