UPDATE

Cele două incendii au fost stinse de către pompierii militari și voluntari.
„La Boroșneu Mic a ars un grajd pe o suprafață de aproximativ 40 de mp, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă un arc sau o scânteie electrică provenită de la un bec aflat în anexa gospodărească. La intervenția de la Ozun, flăcările se manifestau la o baracă metalică, folosită de o persoană drept locuință, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Echipajul medical a transportat proprietarul construcției la UPU cu arsuri minore la nivelul capului. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scânteile provenite de la un mijloc de încălzire improvizat”, a transmis ISU Covasna.

Știrea inițială:

Pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe intervin la această oră la două incendii produse in localitățile Borosneu Mic și Ozun.

Potrivit ISU Covasna, în primul caz, incendiul s-a produs la un grajd de animale iar la fata locului s-au deplasat doua autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Animalele au fost evacuate din grajd de către cetățeni.

Pompierii acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În al doilea caz, un echipaj de pompieri și o ambulanță SAJ intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o construcție metalică situată pe un teren viran.

La cele două incendii intervin și pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Boroșneul Mic și Ozun.

Articolul precedentScutece, cârpe sau resturi din construcţii, găsite de angajaţii GospCom Sfântu Gheorghe în sistemul de canalizare
Articolul următorNoapte de foc pentru pompierii covăsneni. 4 incendii în ultimele 24 de ore