Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna a publicat joi „Ghidul Informativ pentru elevi și părinți privind admiterea în învățământul liceal și profesional 2019-2020”.

Broșura, realizată în limbile română și maghiară, cuprinde extrase din metodologia admiterii în învățământul liceal, datele de contact ale liceelor din județul Covasna, planul de școlarizare – de unde pot fi alese codurile specializărilor și calificărilor, calendarul admiterii și informații cu privire la admiterea în învățământul special, seral, cu frecvență redusă, și pe locurile speciale pentru elevii de etnie romă.

În acest an, la nivelul județului Covasna au fost alocate 840 de locuri la liceu pentru clasele cu predare în limba maghiară și 420 de locuri pentru cele cu predare în limba română, iar la învățământul profesional au fost alocate 476 de locuri pentru elevii maghiari și 168 pentru cei români.

Varianta electronică a ghidului poate fi consultată AICI, iar informații suplimentare pot fi aflate de pe site-ul Inspectoratului: isj.educv.ro la secțiunea Admitere2019.

Ghidului Informativ pentru elevi și părinți va fi distribuit în format tipărit începând din data de 11 iunie.

Articolul precedentElevii claselor a XII-a susțin azi proba de evaluare a competențelor digitale de la BAC
Articolul următorPeste 1.000 de bilete de tratament disponibile pentru județul Covasna în 2019