Attila Hadnagy (39 de ani) a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Gazeta Sporturilor. La un an de la retragere, Hadnagy se gândește, în continuare, la ce a trăit ca fotbalist. Nu-i încă acomodat cu costumul, nici cu noua postură de director general la Sepsi. 

Mai mult, chiar se gândește să intre să joace pentru Sepsi II, la posibilul baraj de promovare în Liga 3.

– Attila, s-a împlinit un an de la retragerea ta, nu?
– Așa e, deja un an… Mi-e foarte greu, încă nu m-am obișnuit cu noua meserie. Să stau în birou, să nu fac antrenament. Mă mai duc la băieți să-i văd. Le-am și zis să joace cât mai mult, cât pot. Parcă aș mai fi rămas pe teren…

– Cum au fost zilele dinaintea ultimului meci?
– Fierbeam cu o săptămână înainte. Nu puteam sta într-un loc. A fost frumoasă retragerea mea, stadionul a fost plin. Măcar din punctul ăsta de vedere m-am bucurat. Însă pentru mine rămâne o zi tristă. Și acum când calc gazonul mă gândesc cum a fost în cariera mea.

– Au fost discuții cu Eugen Neagoe, s-a zis că ți-ar fi forțat retragerea…
– Și eu am fost genul de jucător cu personalitate, n-am lăsat niciodată de la mine. Au fost niște discuții, n-am negat niciodată. Dar acum a trecut, echipa a mers bine, nu mai contează altceva.

– Cum e noua meserie?
– Sunt la început de drum. Învăț în fiecare zi câte puțin în noua meserie. A fost tare greu la început. Îmi vine să plâng când mă gândesc. Și nevastă-mea mă vedea foarte abătut, cred că nici ei nu i-a fost prea bine. Mă vedea îngândurat.

Continuarea, AICI.

FOTO: GSP.RO