Asociația Salvatore din Sfântu Gheorghe îl aduce și în acest an pe Moș Nicolae în județul Covasna. Aproximativ 500 de pachete, conținând dulciuri și fructe, sunt deja pregătite pentru copiii care vor veni cu poezii, cântece sau desene la întâlnirea din acest an.

Pentru al treilea an consecutiv, cei mici se vor putea întâlni cu Moș Nicolae la Sfântu Gheorghe. Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie, de la ora 17:30, în fața Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe, și va începe în pași de tango, pentru ca cei prezenți să se acomodeze cu frigul de afară.

Familiile nevoiașe, copiii instituționalizați și persoanele vârstnice, vizitate de Moș Nicolae

La fel ca în anii precedenți, voluntarii Asociației Salvatore vor porni alături de Moș Nicolae în câteva localități din județul Covasna unde vor vizita familiile nevoiașe, copiii instituționalizați, dar și persoanele vârstnice de la casele de bătrâni, cărora le vor distribui pachete cu alimente de bază și dulciuri.

„Moș Nicolae – Salvatore aduce în tolba lui multe dulciuri pentru copiii cuminți. El se pregătește să ajungă la Azilul de bătrâni „Zenobia” din Târgu Secuiesc, la copiii de la Mănăstirea Mărcuș, la Casa de copii „Apor Vilmos” din orașul Covasna și la Centrul de copii de pe strada Godri Ferenc din Sfântu Gheorghe. De asemenea, de Crăciun vom împărți pachete cu alimente în Sfântu Gheorghe, dar și în localitățile Baraolt, Târgu Secuiesc, Ojdula, Turia, Ghelința, Bodoc, Ghidfalău, Bixad, Cernat și Chichiș”, a precizat reprezentanta Asociației Salvatore, Buna Maria.

Acțiunea este posibilă cu sprijinul celor care au donat produse și alimente de bază în cadrul unei campanii pe care membrii Asociației Salvatore o derulează în fiecare an în preajma sărbătorilor, în parteneriat cu un lanț de magazine din Sfântu Gheorghe.

 

Articolul precedentBursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi
Articolul următorAlergare de Moș Nicolae la finalul campaniei umanitare pentru construirea Casei familiale de la Cernat