Au început pregătirile pentru a patra ediție a raliului istoric de iarnă al României, care în acest an va avea loc în perioada 10-12 ianuarie 2020, într-una dintre cele mai reci regiuni din Transilvania.

Ediția din acest an va include trei zile de curse cu trasee în bucle, în jurul orașului Covasna și pe platoul Comandău, pe o distanță totală de aproximativ 475 kilometri, inclusiv 210 kilometri cronometrați, cu 13 probe speciale.

„Drumurile superbe înzăpezite și înghețate ale României vor fi desigur în program, oferind plăceri de derapaje controlate și de conducere unice pentru toți concurenții. Evenimentul, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) este deschis vehiculelor VHC cu PTH în conformitate cu reglementările FIA ​​sau FFSA, VHRS și vehicule în serie, 2 și cu tracțiune cu 4 roți, înregistrate înainte de 31/12/1995”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit acestora, la ediția din acest an pot participa cel mult 50 de concurenți.

Hotelul TTS **** din orașul Covasna va servi ca tabără de bază pentru cazarea concurenților, precum și pentru verificările administrative și tehnice.

Orarul competiției poate fi accesat pe: https://www.romania-historic-rally.com/wp-content/uploads/2019/12/2020-plan-orar-Historic-Winter-Rally-noi25.pdf, iar harta generală accesând: https://www.romania-historic-rally.com/wp-content/uploads/2019/07/2020-GENEAL-MAP-HISTORIC-WR-1.jpg

Articolul precedentPlimbare cu trenulețul lui Moș Crăciun la Sfântu Gheorghe
Articolul următorTrei străzi din Târgu Secuiesc, fără apă vineri