Antrenorul Clubului Ciprian Sfântu Gheorghe și elevii săi au participat în perioada 8-9 iunie 2019 la prestigioasa Competiție Internațională de Înot – Tineret care are o vechime în calendarul competițiilor internaționale de înot de 49 de ani, acest lucru face să atragă anual sportivi din țări cu tradiție în acest sport.

Competiția s-a desfăşurat prin serii/calificări la piscina municipală în aer liber de 50m din Chiasso – Elveția.

La această competiție, organizată de Societatea de Înot Chiasso înființată în anul 1963, au luat startul 362 de înotători din Elveția, Italia și România.

Cei doi reprezentanți ai Asociaţiei Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe – Maria Raluca Artene și Barabás András ambii în vârstă de 16 ani, elevi ai Colegiului Național „Mihai Viteazul”, au obținut următoarele performanțe în finale:

Maria Raluca Artene – medalia de bronz în proba de 100m spate și locul IV în proba de 200m spate și Barabás András – locul IV în proba de 100m liber și locul VIII în proba de 200m mixt.

„Sunt mândru și îi felicit pe sportivii mei pentru aceste performanțe deosebite pentru înotul din Sfântu Gheorghe. Având în vedere vechimea acestei competiții, a fost o onoare pentru noi să ne afirmăm printre cluburi de valoare din Elveția și Italia. Mulțumesc în mod deosebit sponsorului nostru Bertis S.R.L. pentru sprijinul acordat” – a declarat antrenorul Ciprian Grosu.

Articolul precedentAngajații Primăriei Târgu Secuiesc au început războiul împotriva țânțarilor
Articolul următorConcurs de desene „Să mâncăm sănătos!” pentru școlarii și preșcolarii din judeţul Covasna