Incendiul care a izbucnit vineri, în jurul orei 12:00, la Măcelăria Kovács, pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe a fost lichidat de pompierii covăsneni după mai bine de trei ore de luptă cu flăcările.

5 autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi autoscară mecanică s-au deplasat în zonă pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul construcției din lemn pe o suprafață de circa 700 mp și materiale combustibile depozitate în pod, existând posibilitatea de propagare la o magazie și un grajd aflate în apropiere.

Din fericire nu au fost victime.

„Pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină  în cursul zilei de astăzi la un incediu produs la acoperișul unei unități de prelucrare a cărnii din municipiul Sfântu Gheorghe. La locul intervenției au fost dislocate gradual 5 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ozun. Peste 20 de pompieri militari și voluntari s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provenit de la un cablu defect.

FOTO: ISU Covasna

ImagineImagine