UPDATE

Cele două incendii au fost stinse de către pompierii militari și voluntari.
„La Boroșneu Mic a ars un grajd pe o suprafață de aproximativ 40 de mp, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă un arc sau o scânteie electrică provenită de la un bec aflat în anexa gospodărească. La intervenția de la Ozun, flăcările se manifestau la o baracă metalică, folosită de o persoană drept locuință, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Echipajul medical a transportat proprietarul construcției la UPU cu arsuri minore la nivelul capului. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scânteile provenite de la un mijloc de încălzire improvizat”, a transmis ISU Covasna.

Știrea inițială:

Pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe intervin la această oră la două incendii produse in localitățile Borosneu Mic și Ozun.

Potrivit ISU Covasna, în primul caz, incendiul s-a produs la un grajd de animale iar la fata locului s-au deplasat doua autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Animalele au fost evacuate din grajd de către cetățeni.

Pompierii acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În al doilea caz, un echipaj de pompieri și o ambulanță SAJ intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o construcție metalică situată pe un teren viran.

La cele două incendii intervin și pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Boroșneul Mic și Ozun.