„Spiridușii” Asociației Salvatore fac ultimele pregătiri pentru vizita lui Moș Nicolae la Sfântu Gheorghe, iar cei mici sunt invitați ca până joi să pregătească poezii, cântece sau desene pe care să le facă, la rândul lor, cadou Moșului, în schimbul darurilor pe care acesta le va împărți.

Pentru al patrulea an consecutiv, voluntarii vor distribui în Piața Libertății din municipiu pachete cu alimente și dulciuri copiilor care vor fi prezenți la întâlnirea cu Moș Nicolae.

„Vrei să te întâlnești cu Moș Nicolae? Dacă da, atunci pregătește o mică poezioară, un cântecel sau un desen și vino în data de 5 decembrie, de la ora 17:30, în fața Teatrului „Tamási Áron”! Te așteptăm cu mult drag!”, transmit reprezentanții Asociației Salvatore.

Evenimentul, care a primit autorizație de desfășurare din partea Primăriei, va avea loc în data de 5 decembrie, începând cu ora 17:30, în fața Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe, și va beneficia de sprijinul oamenilor legii pentru a se derula în bune condiții și fără incidente.