La Sfântu Gheorghe continuă seria de concerte susţinute de pianistul Szőcs Botond, care de această dată le va oferi elevilor de la două şcoli din municipiu un spectacol interactiv menit să îi introducă în lumea muzicii clasice.

Evenimentul, care va avea loc în data de 21 octombrie, este organizat de Fundaţia Creştină Diakonia şi destinat elevilor Şcolilor Gimnaziale „Nicolae Colan” şi „Ady Endre” din Sfântu Gheorghe, partenere ale Fundaţiei.

Concert și ciocolată – continuă seria de concerte care putem spune că au devenit o tradiție. Szőcs Botond este cel care se va asigura că elevii din școlile partenere ale Fundației Creștine Diakonia, și nu numai, descoperă frumusețea și valoarea muzicii clasice, făcând muncă voluntară. Acest spectacol ludic și interactiv îi va introduce pe copii în elementele de bază ale muzicii clasice. Pianistul, voluntar al Fundației Creștine Diakonia-servicii destinate familiei și copiilor, va cânta la pian și va vorbi despre importanța și dragostea lui pentru muzică. Cu propria-i poveste de viață, îi va inspira pe copii să lucreze cu exactitate și să asculte muzică clasică. Botond le va vorbi copiilor pe limba lor, dezvăluind povestea muzicii pe care au ascultat-o. Prin spectacolele sale, îi apropie atât pe cei mici cât și pe cei mari de muzica clasică, vor afla despre perioadele muzicii și stilurile muzicale ce au apărut de-a lungul timpului”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.