Redacția site-ului de satiră și umor Times New Roman se mută pentru trei zile la Sfântu Gheorghe.

După „Masa Rotundo-Pătrată” de anul trecut, când locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe au avut ocazia să îl cunoască pe unul dintre cei cinci băieți din redacția Times New Roman, brașoveanul Ovidiu Eftimie, publicul de la Zilele Sfântu Gheorghe va avea parte de o porție triplă de umor „Fele apă, fele víz”.

„Anul trecut am fost, m-am simțit bine, de-aia am zis că acum venim mai mulți. O să vină redacția, adică ăia care sunt la muncă în perioada asta. Că unii mai sunt și în concediu. O să vedeți chestii absolut banale despre viața de redacție. Stăm și bem bere și trăncănim ca moșii ăia din Muppets pe toate subiectele până găsim unul bun. E ca și cum ar fi o redacție deschisă, poți să ne vezi la lucru, să ne întrebi una alta, să vii cu o idee, cine știe, poate chiar iese de-o știre pe la noi”, ne-a declarat unul dintre redactorii TNR, Ovidiu Eftimie.

Publicul va avea ocazia să îi cunoască mai bine, să interacționeze cu ei și să afle cum decurge o zi normală de muncă în redacția Times New Roman.

„Zic că nu e doar o ocazie bună să ne cunoască publicul, e o ocazie bună și pentru noi să luăm pulsul vieții direct de la sursă, evenimentul ăsta cu zilele Sfântu Gheorghe e o ocazie perfectă. N-avem nimic plănuit, o să improvizăm pe parcurs. Facem și un live pe pagina noastră de Facebook, să vedem ce-o ieși, poate îl facem în maghiară să ne distrăm, cine știe. Important e să ne simțim bine și să înțeleagă toată lumea că toată chestia asta e doar un demers ludic, nu unul serios”, ne-a mai spus brasșoveanul.

Evenimentul va avea loc în perioada 3-5 mai, la Cafeneaua Szimpla din municipiul Sfântu Gheorghe.