În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală -Covasna au intervenit pentru aplanarea unui scandal la un local din Păpăuți.

Din verificările efectuate a reieșit că un tânăr de 23 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a avut un conflict spontan cu alte persoane aflate în local și a lovit-o pe una dintre acestea în zona capului cu o sticlă, după care a ieșit din local, conflictul continuând în parcare, unde a lovit un autoturism cu o piatră.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui scandal, iar la controlul corporal polițiștii au găsit asupra tânărului scandalagiu un briceag.

În urma ”distracției” tânărul s-a ales cu dosar penal pentru patru infracțiuni: tulburarea odinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și port ilegal de obiecte periculoase. Pe lângă aceasta, pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unității de parchet competente pentru dispunerea de măsuri preventive.