Clubul de fotbal Sepsi OSK a postat vineri pe pagina de Facebook un mesaj al patronului Diószegi László care se adresează suporterilor echipei, ca răspuns la criticile din ultima vreme ale acestora. Redăm mai jos mesajul integral:

„Dragi prieteni ai fotbalului

În ultimele zile am constatat o nemulțumire cu privire la performanțele echipei. Vreau să vă reamintesc că la începutul campionatului am stabilit un obiectiv: o clasare mai bună decât anul trecut. Echipa și-a depășit obiectivul și s-a calificat în playoff, un rezultat la care nu s-ar fi gândit nimeni la începutul campionatului. Să nu uităm nici faptul că 2018-2019 este doar al doilea sezon în Liga 1 din istoria Sepsi OSK.

Sunt mulțumit că echipa s-a calificat în play-off, însă o evaluare vom face la finalul sezonului împreună cu antrenorii și staff-ul echipei. În acest context, aș mai menționa că în play-off întâlnim cele mai bune echipe din țară, campioane ale României, și care sunt cu mulți pași înaintea noastră și în ceea ce privește bugetul, infrastructura sau lotul de jucători.

Asta nu înseamnă că vom contabiliza înfrângerea la fiecare meci, dar, așa cum am mai spus, trebuie să fim realiști.

Apreciez că suntem pe un drum bun, iar rezultatele echipei confirmă acest lucru, însă și în continuare trebuie să rămânem uniți, iar ca proprietar de club de fiecare dată pentru mine pe primul loc se va situa interesul echipei și al clubului.

Din acest motiv fac apel la toată lumea să sprijine în continuare echipa fiindcă împreună am obținut acest rezultat extraordinar. Următorul sezon competițional va fi și mai greu pentru Sepsi OSK, dar sunt convins că și în viitor forța noastră va consta în unitate. Aceasta este cheia succesului!

Cu respect

Diószegi László”