Casa de Cultură Kónya Ádam din Sfântu Gheorghe a anunțat că începe vânzarea biletelor și abonamentelor pentru stagiunea de concerte simfonice 2019-2020, care va fi deschisă duminică, 20 octombrie, primul interpret invitat fiind Corul Național Maghiar din Cluj-Napoca.

Potrivit organizatorilor, concertele vor avea loc și anul acesta în Sala Mare a Teatrului „Tamási Áron”, spectacolul de deschidere al evenimentului fiind găzduit de Biserica Romano Catolică „Krisztus Király”.

Programul stagiunii:

20 octombrie – Corul Național Maghiar, Opera Maghiară din Cluj

22 noiembrie – Orchestra de Cameră Ciuc

13 decembrie – Muzicienii din Sfântu Gheorghe şi invitații lor, Corul de Cameră Vox Humana, Pro Musica şi Laudate

21 februarie – Filarmonica Braşov

15 martie – Orchestra de Cameră Georgius

8 mai – Concertul Liceului de Arte „Plugor Sándor”

22 mai – Filarmonica Braşov

În paralel cu stagiunea de concerte simfonice 2019/2020, la Sfântu Gheorghe începe şi stagiunea pentru Concerte Lecții, locaţia fiind aceeaşi ca în anii trecuţi, şi anume Sala Mare a Teatrului „Tamási Áron”.

Pentru concerte se pot cumpăra abonamente, prețul întreg fiind de 130 lei, iar cu reducere 70 lei. Pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase abonamentul întreg va fi 30 de lei, iar cu reducere 17 lei. La concerte se pot achiziționa şi bilete separat, prețul întreg fiind de 30 de lei, iar cu reducere 15 lei. Pentru stagiunea de Concerte Lecții se poate cumpăra bilet la prețul de 6 lei. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale situată în Piața Libertății, nr. 1, de luni până joi, între orele 09:00 și 16:00, vineri între orele 09:00 și 13:00.

 

Articolul precedentBiblioteca TAM se transformă în Escape Bus pe timpul D-Butan-T
Articolul următorPrimăria Sfântu Gheorghe, conferință pe tema alocării fondurilor europene, la Bruxelles