Pe durata lucrărilor intră în vigoare mai multe restricţii şi modificări ale circulaţiei rutiere din zonă.

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe anunţă începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Crângului. Lucrările vor fi unele ample şi vor cuprinde de la reabilitarea sistemului de apă şi canalizare, până la fundaţia şi asfaltarea străzii, dar şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Având în vedere amploarea lucrărilor, circulaţia rutieră va fi închisă în totalitate pe strada Crângului, astfel că aproape toate străzile adiacente vor suferi modificări ale sensurilor de trafic.

Străzile Császár Bálint, Livezii, Sălciilor, Nicolae Grigorescu şi Muncitorilor, care acum sunt cu sens unic, vor deveni cu dublu sens, pentru a putea permite intrarea şi ieşirea din aceste zone. Pe aceste străzi, oprirea autoturismelor va fi interzisă, pentru a putea permite accesul pe ambele sensuri de circulaţie.

În ceea ce priveşte locurile de parcare, Primăria pune la dispoziţia locuitorilor din zonă un spaţiu de parcare provizoriu în curtea Urban Locato, între străzile Fabricii, Császár Bálint şi Crângului.

Lucrările sunt executate de SC Drumuri şi Poduri Covasna SA, iar pentru mai multe detalii despre restricţiile de circulaţie, vă rugăm să consultaţi harta alăturată.

Articolul precedentProgramul complet al primelor două etape din Liga 1. Când se joacă Sepsi OSK – FCSB
Articolul următorLuptătoarea Incze Kriszta, medaliată cu bronz la Jocurile Europene