Ştrandul din Sfântu Gheorghe va mai fi deschis încă aproape două săptămâni în această vară, şi se va închide chiar înaintea începerii noului an şcolar, pe 8 septembrie.

Programul a fost prelungit cu o săptămână, anunţă reprezentanţii Sepsi ReKreativ, firma care administrează bazele de agrement şi sportive ale Municipalităţii, datorită vremii favorabile.

Se apropie sfârșitul verii. Ștrandul era parte a distracției de zi cu zi? Atunci avem o veste bună! Datorită vremii favorabile, ştrandul municipal va fi deschis publicului cu o săptămână mai mult, adică până la 8 septembrie. Profitați de programul prelungit, și împreună cu familia, petreceți clipe de neuitat la ștrand. Hai la bălăcit!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Sepsi Rekreativ.

Ștrandul municipal s-a deschis oficial publicului în data de 1 iunie, iar la aproape două săptămâni şi jumătate, datorită numărului foarte mare de clienţi care îi trec pragul zilnic, dar mai ales la sfârşit de săptămână, Sepsi ReKreativ a decis prelungirea programului de weekend cu o oră.

Complexul este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 – 20:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 09:00 – 20:00.

Articolul precedentPeste 170 de persoane angajate în iulie prin intermediul AJOFM Covasna
Articolul următorMeșteri fierari din 5 țări, în septembrie, la Sfântu Gheorghe