Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 30 august 2022. 

BERBEC – Se preconizează a fi o zi bună din punct de vedere financiar. Este posibil să câștigi ceva bani în plus sau să primești o datorie pe care o aștepți de ceva vreme. 

TAUR – Dacă te gândești să îți schimbi locul de muncă sau vrei să te înscrii la un nou curs, acum este momentul să te apuci de treabă. Dacă dai dovadă de voință și ești mai activ/ă, ai șanse mari de succes.

GEMENI – Încercați să nu vă implicați în certuri, mai ales cu persoana iubită. Acuzațiile nu vor face decât să vă agraveze relația și să vă întoarceți și mai mult unul împotriva celuilalt.

RAC – Răbdarea ta va fi pusă la încercare la locul de muncă. Dacă reușești să gestionezi cu pricepere situația, la final vei culege o adevărată victorie.

LEU – Este posibil ca pe ordinea de zi să fie probleme legate de bani sau de o moștenire. Acest lucru vă va provoca un oarecare disconfort. Nu disperați și nu trageți concluzii pripite.

FECIOARA – S-ar putea să primești informații neașteptate sau să primești sprijin de la cineva care crede în tine. Ai mai multă grijă de tine astăzi, deoarece nu vei fi plin/ă de energie.

BALANȚĂ – Veți avea tendința să vă faceți prea multe griji și să exagerați gravitatea problemelor. Nu cedați în fața îndoielilor, deoarece acestea vă pot împinge în direcția greșită.

SCORPION – Evitați discuțiile aprinse cu partenerul/a, deoarece conversația se poate transforma cu ușurință într-o ceartă și în cele din urmă ajunge într-o fundătură.

SĂGETĂTOR – Încercați să vă umpleți ziua cu mai multe activități care vă aduc bucurie și vă fac să vă simțiți bine. Puteți petrece ceva timp în natură sau să faceți câteva activități creative.

CAPRICORN – Ziua de azi este grozavă pentru distracție și aventură, așa că evitați activitățile plictisitoare.

VĂRSĂTOR – Astăzi reacțiile tale față de ceilalți vor fi prea imprevizibile. Nu face nimic sub influența unor emoții puternice, pentru că s-ar putea să regreți mai târziu.

PEȘTI – Așteptările prea mari pot duce la dezamăgiri azi, așa că nu-ți face griji pentru nimic și vezi ce are viața de oferit.

Articolul precedentMedia claselor V-VIII, eliminată din calculul mediei de admitere la liceu
Articolul următorAderarea României la spațiul Schengen. Ce avantaje au românii