Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi portarul Horațiu Moldovan au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani a fost adus la echipă în luna iunie a anului trecut când a semnat un contract valabil pe trei ani, iar înainte de Sepsi a evoluat la Ripensia Timișoara.

Conducerea clubului a anunțat joi că portarii Niczuly Roland, Fejér Béla și jucătorii Bouhenna Rachid, Ștefan Florin, Velev Stefan, Fülöp István, Carnat Nicolae, Csiszér Balázs, Deaconu Ronaldo, Dimitrov Radoslav, Gál Andrezly Peter, Barisic Hrvoje, Karanovic Goran, Kilyén Szabolcs, Safranko Pavol, Ștefănescu Marius, Tincu Răzvan și Vașvari Gabriel vor evolua în continuare la echipă.

Totodată, clubul a ajuns la acorduri cu fotbaliștii Kovács Lóránt, Fülöp Loránd, Celea Daniel şi Dumitrescu Andres-Mihai. De asemenea, la echipă s-au întors Dumiter Andrei și Popescu Călin, și s-a alăturat seniorilor tânărul portar Căpățănă Cătălin-Vlad în vârstă de 17 ani.

Reprezentanții echipei au transmis că sunt în discuții avansate cu mijlocaşii Vereș Gabriel în vârstă de 19 ani, Dragomir George (17 ani) şi Corban Alexandru (21 de ani), iar în aceste zile s-a alăturat lotului și atacantul argentinian Tomás Diáz, în vârstă de 22 de ani, care va fi testat în stagiul de pregătire din Belek.

Articolul precedentCe drepturi și obligații avem când interacționăm cu angajatii MAI – VIDEO
Articolul următorSfântu Gheorghe are cel mai mare buget din ultimii 30 de ani