Câțiva covăsneni, amatori ai sporturilor de masă, au găsit o modalitate inedită de a petrece noaptea de Halloween.

Echipa Fitness Tribe Sfântu Gheorghe, formată din sportivi amatori, va organiza în data de 31 octombrie, la Sfântu Gheorghe, un eveniment în cadrul căruia participanții vor alerga pe un traseu de 9 km pe străzile din oraș, în încercarea de a alunga spiritele rele.

„Pornim de la Teatrul Tamási Áron și urcăm spre cartierul Simeria, spre cimitir – este un traseu pe care noi l-am mai făcut, dar acum va fi poate mai interesant. Cine a mai alergat cu noi știe acest traseu. Ideea ne-a venit anul acesta, am văzut pe Facebook un grup din Ungaria care va organiza ceva asemănător, vor alerga în pădure, dar acolo evident nu sunt urși, nu sunt câini. Și noi am vrut să facem alergarea pe un traseu de 9 km în pădurea din apropierea orașului, dar ne-am hotărât să dăm posibilitatea cât mai multor persoane să vină, așa că vom organiza în oraș, pe traseul cunoscut pe care îl parcurgem în fiecare săptămână, de un an de zile”, a declarat Csanád Birtalan, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cei aproximativ 20 de membri ai grupului vor alerga începând cu ora 22:00, pe străzile orașului Sfântu Gheorghe, costumați de Halloween, iar participanții vor avea parte și de câteva surprize pe traseu.

„O să ne bucurăm de alergare, vom face glume, și ar fi fain ca fiecare să aibă un costum, o mască de Halloween, dar și o lanternă sau o frontală pentru că sunt și unele zone unde nu prea este iluminat”, a mai explicat Csanád Birtalan.

Echipa Fitness Tribe împlinește pe data de 4 noiembrie un an de la înființare, iar printre acțiunile organizate de-a lungul timpului de câțiva dintre membrii grupului se numără și mișcarea „Cycle to Work”, prin care locuitorii orașului sunt îndemnați să renunţe la maşină pentru a se deplasa la serviciu cu bicicleta.

Articolul precedentCirculaţia feroviară pe ruta Bodoc-Malnaş, închisă total săptămâna aceasta
Articolul următorÎntrerupere de apă potabilă joi pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe