19 copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, care provin din familii defavorizate din județul Covasna, vor putea trăi pentru prima dată în viață magia sărbătorilor de iarnă, grație unei finanțări în valoare de 7.500 lei, castigată de Crucea Roșie Covasna în cadrul Licitației Civile organizată de Fundația Comunitară Covasna.

Cu ajutorul sumei primite, voluntarii au cumpărat dulciuri, alimente, jucării dar și încălțări și haine de iarnă pentru 4 familii nevoiașe din județ, urmând ca darurile să ajungă la acestea de Crăciun.

„Datorită sponsorilor care au contribuit cu donații la Licitația Civilă, am finalizat pregătirile (…)  Cei 19 copii vor primi cadou de la Moș Crăciun: pantofi, geacă, prosoape, căciulă, șosete, jucării și pachete de alimente. De asemenea, aceștia se vor bucura de un brad de Crăciun împodobit cu decorațiuni hand-made realizate în cadrul atelierilor creative. Mulțumim sponsorilor, persoanelor fizice și voluntarilor inimioși că s-au alăturat inițiativei noastre! Fii tu însuți schimbarea pe care o vrei în comunitatea ta!”, au transmis reprezentanții Crucea Roșie Covasna într-o postare pe Facebook.

De asemenea, cu ajutorul donațiilor primate în cadrul Tombolei de Crăciun, în cursul zilei de luni, mai mulți voluntari ai organizației au distribuit 40 de pachete cu alimente unor familii nevoiașe din localitatea Chilieni

Imagine

Articolul precedentProgramul Primăriei Sfântu Gheorghe în perioada sărbătorilor de iarnă
Articolul următorLa ISU Covasna, Moș Crăciun a venit cu autospeciala de pompieri