Grădinița cu Program Normal „Napsugár” din Sfântu Gheorghe a fost aleasă printre cele 25 de unități de învățământ din țară care vor beneficia în această lună de seturi de produse de curățat, în cadrul campaniei „Domestos susține igiena în școli”, lansată în parteneriat cu Crucea Roșie Română.

Pe lângă produsele de igienizare oferite în cadrul programului, cea de-a cincea ediție a campaniei include și lucrări de renovare și modernizare a toaletelor, dar și de dotare a unităților de învățământ cu grupuri sanitare acolo unde în prezent acestea sunt în curte.

Domestos oferă Crucii Roșii Române în acest an o sponsorizare în valoare de 45.000 euro pentru dotarea efectivă a două școli cu grupuri sanitare și modernizarea toaletelor în alte două instituții de învățământ, în timp ce 100 de școli vor primi produse de curățenie.

În paralel, a fost demarată o campanie de strângere fonduri, astfel încât toți cei care doresc să contribuie la această cauză o pot face printr-o donație pe www.crucearosie.ro.

„Cu sprijinul ambasadorilor și susținătorilor campaniei, suma strânsă până în acest moment este de 12.250 lei. Toate fondurile sunt gestionate de către Crucea Roșie Română, la fel ca și coordonarea procesului de selecție a școlilor și de implementare a lucrărilor. La fiecare 3 luni, se stabilește o nouă instituție de învățământ beneficiară a proiectului dintre cele care s-au înscris pe site și respectă condițiile de eligibilitate”, transmit inițiatorii campaniei într-un comunicat.

Înscrierile unităților de învățământ continuă pe: https://www.domestos.com/ro/dreptul-la-toalete.html.

Lista completă a celor 25 de unități de învățământ ce vor beneficia de seturi de produse de curățat este disponibilă pe www.domestos.ro și pe site-ul www.crucearosie.ro, pe pagina dedicată campaniei.

Articolul precedentFinal 4 Cupa României la baschet feminin, în week-end la Sfântu Gheorghe. De unde pot fi cumpărate biletele
Articolul următorNoutăți în programul Rabla: În premieră, programul se aplică și pentru motociclete