În așteptarea sărbătorilor de iarnă, voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe s-au apucat de treabă și au realizat mai multe coronițe de Advent pe care le vor distribui la sfârșitul acestei săptămâni în casele persoanelor în vârstă, care nu au rude care să le viziteze.

„Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, voluntarii noștri au din ce în ce mai mult de lucru. Miercuri după-amiază, în sediul nostru au fost pregătite coronițe de Advent, care mai de care mai frumoase. Acestea vor fi duse sâmbătă în casele acelor vârstnici solitari care așteaptă în singurătatea lor sărbătoarea Crăciunului”, au transmis reprezentanții organizației.

În plus, așa cum se întâmplă în fiecare an în sezonul rece, voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe vor porni în căutarea persoanelor fără adăpost, cărora le vor oferi ceai cald, pături și senvișuri, iar vârstnicilor și persoanelor defavorizate le vor distribui pachete cu alimente de bază și produse pentru îngrijirea personală.  

ImagineImagineImagine

Articolul precedent15.000 de euro/fermă – suma care poate fi accesată de micii fermieri
Articolul următorVIDEO. A fost semnat contractul pentru extinderea Urgenţelor de la Spitalul Judeţean